Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Aristeidis Wonka and the EOK fail project

Αργήσαμε να επανέλθουμε ως στήλη αλλά τι να κάνουμε τα μπάνια του λαού, δηλαδή τα δικά μου, αν και φέτος δεν με άφησαν σε ησυχία, όλα αυτά τα σελφοειδή που υπάρχουν και κυκλοφορούν, όλοι αυτοί με τα ice bucket , αγόρια μου τι ice bucket είναι αυτά εγώ τα μόνα ice που γνωρίζω είναι o ice cube, ο ice man και ο vanilla ice άντε και τα παγάκια του σπιτιού που βάζω με χάρη στον φραπέ γιατί Ελλάδα μόνο φραπέ με καταλαβαίνεις;


Τι τρέλα είναι αυτό μετά τις selfie και το καργιολάκι με τα μπουγελώματα τα κρύα; Αισθάνομαι ότι είμαι στο νηπιαγωγείο,  αλλά αυτή η παγωμένη ψυχρολουσία πρέπει να σταματήσει αλλιώς μας βλέπω η Τρόϊκα να πανηγυρίζει ριμέικ της Τροίας με το καστ των αναλώσιμων, σκηνοθέτη τον Σπήλμπεργκ, σεναριογράφο τον Στήβεν Κίνγκ και παραγωγή το Sirina.  Δίνω ιδέες Δημήτρη το νου σου…

Ξεφύγαμε λίγο αλλά τι να κάνω οι υπεύθυνοι της σελίδας ήθελαν να με φιμώσουν, ευτυχώς απολύθηκαν και επέστρεψα, δεν βγάζω κακία, αλλά καλά να ναι τα παιδιά,το γιόρτασα με τρίμηνες διακοπές στην ιδιωτική μου πισίνα στον έκτο όροφο της χαρατσωμένη πολυκατοικίας μου στο Περιστέρι γιατί δεν πήρα αποζημίωση φράγκοοοο.

Μύκονοοοοοος σου λέω.

Ταινίες; Σωστά ρωτάς αναγνώστη ταινίες θες, σε ζάλισα, αλλά να ξέρεις τους προλόγους μου τους γράφω για τους ανεπιθύμητους να βαρεθούν, να φύγουν , να πάνε αλλού,  ώστε να μείνουν οι σωστοί και καλοί, δηλαδή εγώ άντε καλά κι εσύ, είμαστε δυό , είμαστε τρεις είμαστε 1023.

Πολλές ταινίες έρχονται, λίγες μένουν στο μυαλό, καμία δεν θα πάτε να δείτε λόγω οικονομικών, να ναι καλά το torrent,  αλλά μια στην καρδιά μας μένει αυτό το φθινόπωρο για να σας την προτείνουμε τον Σεπτέμβρη.

Κάνε τον κόπο όμως και σήκω από την πολυθρόνα σου έστω για να πας μέχρι το κοντινότερο βίντεο κλαμπ, αν δεν θες κινηματογράφο. Σήκω έχει γκανιάξει το έπιπλο, έχεις κάνει τέτοιο βαθούλωμα που ο καναπές έχει πέσει σε κατάθλιψη, βάλε τουλάχιστον το pc σε απόσταση ώστε να κάνεις ένα μέτρο παραπάνω. Άσεεε κάτωωωω το τάμπλετ…

Aristeidis Wonka and the EOK fail project

Ελληνιστί ο τιτλος είναι Φέξε και μου κι ας γλίστρησα, Χέσε ψηλά κι αγνάντευε, Όλα του Wonka Δύσκολα, Είμαι ο κύρης του σπιτιού, Η πιο μεγάλη ώρα ήταν χθες, Τι τα θέλεις τα λεφτά, Δεν τα θέλω εγώ πτωχεύω, Φεύγοντας να πάρεις ότι θες…αν βρεις.

Ελληνική παραγωγή με Γερμανοεβραϊκή  χρηματοδότηση, Αμερικάνικη επίβλεψη και Ρώσικη αποτίμηση. Χρειάστηκαν σχεδόν 12 μήνες ώστε να γίνει το μοντάζ και στο τέλος πάτησε στην κόπια του 1971 με τον Τζιν Γουάιλντερ και όχι στην πιο σύγχρονη εκδοχή του Τζόνυ Ντεπ.

Η ιστορία λίγο παραλλαγμένη και πιο σύγχρονη πατώντας στα οικονομικά δεδομένα της χώρας ,καθώς όσο και αν δεν το φαντάζεστε έχει να κάνει με μπάσκετ. Ω! ναι μπάσκετ και δη γυναικείο και μάλιστα λίγες ώρες πριν την κλήρωση του πρωταθλήματος εκεί που η αγωνία φτάνει στο απόγειο.
Ο Aristeidis είναι ο θείος του Willy αλλά έχει έναν αρνητισμό σε σχέση με τον ανιψιό του απέναντι στις σοκολάτες για αυτό ασχολήθηκε με το μπάσκετ. Μέχρι ένα σημείο τα πήγαινε καλά όπως και ο ξάδερφος του King George Wonka,μέχρι όμως που τα έβαλαν με τον ανιψιό Willy, κι όπως λέει ο δωρητής μυελού Σάκης «Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

Δευτέρα 25 Αυγούστου…μεσημεράκι σε ένα ξενοδοχείο της Αθήνας «Καρβέλι Hotel» όλοι είναι εκεί έτοιμοι για την μεγάλη κλήρωση του πρωταθλήματος, όλοι εκτός από τις ομάδες, την ΕΟΚ (Είναι Ότι Κάτσει), και τα μπαλάκια. Ναι τα μπαλάκια, καθώς είναι τρελά και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, καθώς δίχως να το γνωρίζουν ο Aristeidis και ο George ο Willy για εκδίκηση που του έκλεισαν το εργοστάσιο, τα πότισε με το τελευταίο του δημιούργημα την τρελοσοκολάτα,  ώστε όποιος τα ακουμπά να αποχωρεί από την ΕΟΚ, να αυτονομείται και να αλλάζει άθλημα, χώρα, πλανήτη, σύμπαν, Θεό.

Θα καταλάβει ο Aristeidis έγκαιρα το μεγάλο κόλπο που του έστησε ο ανιψιός του ή ήρθε η ώρα να καταρρεύσει η ΕΟΚ (Είναι Ότι Κάτσει);

Στους κινηματογράφους αδέρφια και μόνο… άντε και σε torrent για αυτούς που πλήγωσαν βαθιά μια πολυθρόνα.


Πάω για ένα hot bucket για σπάσιμο κι επιστρέφω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου